FOLLOWERS

PENGURUS IKLAN

Monday, February 4, 2013

CABARAN SEMAKIN DEKAT....!

Cover Photo
Pasukan Hoki SMS Tengku Muhammad Faris Petra edisi 2011 di Kuantan

Kejohanan Hoki SBP Zon Timur akan tiba tidak beberapa lama lagi. Tahun lepas Terengganu jadi tuan rumah. Tahun ini pastinya Pahang. Kelantan mana boleh! Tak ada padang turf. Nak buat macam mana? Tahun lepas Faris Petra muncul naib juara Zon Timur bagi kedua-dua kategori lelaki dan perempuan. Tahun sebelumnya Faris Petra muncul juara bagi kategori lelaki.
Pada tahun 2012, pasukan hoki Faris Petra merupakan pasukan yang berjaya ke peringkat semi final peringkat kebangsaan. Kesilapan perancangan dua wakil Zon Timur menyebabkan kami menggigit jari kerana terlepas peluang ke peringkat final.
Persiapan tahun ini agak mencabar setelah ramai pemain senior telah pencen. Ramai muka baharu yang perlu digilap semula bagi menghadapi persaingan sengit, mula-mulanya di peringkat Zon dahulu.
Persiapan sedang berjalan lancar sekarang, moga membuahkan hasil lumayan.....

3 comments:

Anonymous said...

Cikgu ...

Let's us know if you need any assistance ... kita akan cuba membantu seberapa yang boleh nanti ... You know who we are ...

FPHC .

Anonymous said...

Kemmah..fphc !

-gudluck
..dr zakiman

CiKgUaZeMi said...

Terima kasih Anonymous...

Cikgu amat memerlukan bantuan penolong jurulatih... Jika bekas pemain FPHC lagi baik. Cikgu kini dah tak larat sangat dah... maklumlah 22 tahun dah jadi jurulatih di faris saje... warga emaslah katakan...
Kalau ada sesiapa nak sponsor apa2 utk team.... alhamdulillah... tidaklah poket cikgu saje yg selalu kering...

SAYA SUKA FARIS- PETRA.COM